D200 problem.

Discussion in 'General Technical Discussion' started by Herm Wallace, Jun 10, 2007.

  1. Herm Wallace

    Herm Wallace

    305
    Jan 28, 2006
    Cinti.
    Setting the f stop procedure has stopped working on my D200 except mabey every sixth or seventh time I turn the camera off and turn it back on. The warranty expired in March 2007. Any ideas.

    Thanks,

    Herm
     
  2. gadgetguy11

    gadgetguy11

    Nov 16, 2005
    Kentucky
    Can you provide more details, such as whether you are shooting in A, S, M, or P? What lens? Did you try different lenses? Did you clean contacts between lens and camera?
     
  3. Herm Wallace

    Herm Wallace

    305
    Jan 28, 2006
    Cinti.
    I shoot in A. I did clean the contacts. This started when I was using a new 105 vr I just recieved on 6/7/07. I tried my 70-300 vr with the same results.

    Herm
     
    Last edited by a moderator: Jun 10, 2007
  4. gadgetguy11

    gadgetguy11

    Nov 16, 2005
    Kentucky
    If you would like, PM me if you are heading south on I-75 any day this week. I'm 1 1/2 hrs south and will be glad to look it over with you. You can always try a reboot, but in doing so, you lose your settings. This could be something very simple, such as the M/A/lever on the front not locked into either position.
     
    Last edited by a moderator: Jun 12, 2007
Loading...
Similar Threads Forum Date
Problem with my d200 and 24-70 lens General Technical Discussion Apr 27, 2008
d200 transfer picture problem General Technical Discussion Nov 26, 2007
D200 Hand Grip Problem/Solution General Technical Discussion Jul 14, 2007