Flaky display on D3?

Discussion in 'Nikon FX DSLR' started by moffo, Jul 28, 2008.

  1. moffo

    moffo

    576
    Oct 20, 2005
    Central TX
    Over the last few weeks, I've had a problem wherein my D3 refuses at times to display the picture on the rear display for more than about 2 seconds - it comes up but then blinks off. Last night it was refusing to display at all except with repeated presses. Is there a setting somewhere that I'm missing, or is it time for my new best friend to take a trip to Nikonland?

    (I've applied the latest firmware updates, fwiw.)
     
  2. jfenton

    jfenton

    Jan 26, 2005
    Haverhill, MA
    You Aren' By Chance

    Leaning against the vertical shutter release inadvertently....are you?
     
  3. gadgetguy11

    gadgetguy11

    Nov 16, 2005
    Kentucky
    LOL!! This happens to me frequently, as the vertical shutter on/off is turned pulling the D3 out of the bag. :biggrin:
     
  4. my D200 still does this all the time
    grip on or off
    not leaning against any buttons.... at least i don't think so

    as for the D3... have NOT had this issue
     
  5. hmmmmm
    i never thought of this about my D200 with the grip on
    not sure now
     
  6. moffo

    moffo

    576
    Oct 20, 2005
    Central TX

    I'll try to pay more attention -- willing to bet I owe you a cuppa coffee!
     
  7. gvg45

    gvg45

    314
    Jun 16, 2008
    Los Angeles, Ca.
    I was doing the same thing when I started using my D3. It had me worried for a bit. :redface: