How do I post a photo?

Joined
May 25, 2005
Messages
4,392
Location
Mississippi
New here....
I have some photos I'd like to post (made with a D70) but I'm not sure how to do it. All I have is the software that came with the camera. I'd been using Canon Zoombrowser (digicams) prior to that. So no PS or anything.
I just have a softball photos I'd like to post..but I just don't know how.

Thanks
 
Joined
Jan 26, 2005
Messages
1,011
Location
San Jose, CA
This explains the process, NikonFan. It was writen for DPR posters, but the basics apply here, too. The only difference is,
you need to precede the link to your picture with
Subscribe to see EXIF info for this image (if available)
.

http://forums.dpreview.com/forums/read.asp?forum=1007&message=8082963
 
Joined
Apr 26, 2005
Messages
2,594
Location
Richmond,Va
Im having a hard time posting photos , Followed the instructions. Could there be some reason I cant get it to work ,or am I just overlooking something, maybe even so simple no one even mentioned it?
 
Joined
Feb 1, 2005
Messages
121
Location
Apache Junction, Arizona
biggstr6 said:
Im having a hard time posting photos , Followed the instructions. Could there be some reason I cant get it to work ,or am I just overlooking something, maybe even so simple no one even mentioned it?
Can't tell what you're overlooking without knowing exactly what you're doing. Are you being certain to append "/large.jpg" (or some other size) to your image's address? Are you making certain that it's surrounded with the proper "img" as UncleFrank just explained? These are the frequent mistakes.
 

gho

Joined
Feb 7, 2005
Messages
2,556
Location
California
biggstr6 said:
Im having a hard time posting photos , Followed the instructions. Could there be some reason I cant get it to work ,or am I just overlooking something, maybe even so simple no one even mentioned it?
#1 - where is your photo?
 
Joined
Apr 26, 2005
Messages
2,594
Location
Richmond,Va
Hello & Thanks

First off the photos are on the Company website . Same place I always put them and can post to other forums from there.

What Ive been trying is hitting the Img button ,typing in the co. url,/DSC0424.jpg,and then ive tried hitting the Img button again,and ive tried it without hitting it again.

Ive also tried just typing in the url
 
Joined
Jan 26, 2005
Messages
1,011
Location
San Jose, CA
Post a link to a photo on your company website, and I'll see if I can embed it.

If so, I'll explain how I did it. If they don't allow direct linking, you'll just need to find a new job ;).
 

gho

Joined
Feb 7, 2005
Messages
2,556
Location
California
Yes, that's right... But clicking on the link leads to "404 Not Found"

Make sure that the URL is correct.
 
Joined
Jan 26, 2005
Messages
1,011
Location
San Jose, CA
biggstr6 said:
I can access the Stewartlimo site, and direct link to their pictures, such as this one.

Subscribe to see EXIF info for this image (if available)


But the address you offered is a dead end.

Try this. Go to the page where your picture is located, and right click on it. Then, select [properties] from the
drop down menu, copy the [Address/URL] and paste it on a post.
 
Joined
Apr 26, 2005
Messages
2,594
Location
Richmond,Va
Wonder what happened? Corey posted one of my photos and showed how he did it , and then I did too ,and now both posts are gone.

Thats weird.
 
Joined
May 24, 2005
Messages
300
Location
Salem, NH
I think they got lost when Patrick switched servers, here is a re-post:

Code:
[img]http://www.stewartlimo.com/_DSC0424.jpg[/img]
Gives this result:

Subscribe to see EXIF info for this image (if available)


You need a _ before DSC0424.jpg.

C
 
Links on this page may be to our affiliates. Sales through affiliate links may benefit this site.
Nikon Cafe is a fan site and not associated with Nikon Corporation.
Forum post reactions by Twemoji: https://github.com/twitter/twemoji
Copyright © 2005-2019 Amin Forums, LLC
Top Bottom