Invasion of red X

Discussion in 'General Discussion' started by heiko, Dec 12, 2005.

  1. heiko

    heiko

    May 15, 2005
    Israel
    Just a short observation you may have noticed too. Lately (couple of days) a lot of pbase pictures show a red x. Strangely this seems to be more common (or even exclusive?) to those pictures that are shown with the ending /original.jpg.

    Right-clicking and "show picture" may help in some cases, but usually doesn't help me. Often I have to reload the page and then it mostly works.

    Have you had similar observations? And if so, I wonder if there's a cure for it (avoiding the /original.jpg ending or so)?

    Suggestions and help most appreciated.
     
  2. The only cure I can think of Heiko is to just list the url and then click on that to go directly to the pbase site of the picture to view it.
     
  3. heiko

    heiko

    May 15, 2005
    Israel
    Good idea. Thanks, Melissa!
     
  4. MontyDog

    MontyDog

    Jan 30, 2005
    #1064 - You have an error in your SQL syntax;
     
  5. heiko

    heiko

    May 15, 2005
    Israel
    Thanks Paul, much appreciated. I like the simplicity of pbase and the fact it's free of advertising. I hate having ads on pages next to my pictures. Hope pbase gets this fixed soon.
     
  6. Gale

    Gale

    978
    Jan 26, 2005
    Viera Fl
    I observer the "original" in the very beginning. I never use it.
    hummmmmmm
     
Loading...
Similar Threads Forum Date
The Red Sun General Discussion Aug 2, 2017
Varnish Red River Paper? General Discussion Dec 6, 2013
When is rust black, not red? General Discussion Mar 18, 2013
'Red bull "Illume" Sports Photography Competition' General Discussion Feb 12, 2013