Lightroom 2 Detail Brush, Sloooow?

Discussion in 'Retouching and Post Processing' started by wilvoeka, Aug 27, 2008.

  1. wilvoeka

    wilvoeka

    600
    Jul 4, 2008
    Ohio
    Im trying out the LR2 Demo and the Detail brush is painfully slow. Anyone else see it this way?

    I have a 3gig Dual core , with 8gigs of Ram.

    Any suggestions?
     
  2. MMarz

    MMarz

    Sep 15, 2007
    Long Island, NY
    I have no issues with the brush. I use a Wacom Bamboo Fun.
     
  3. trahanw

    trahanw Guest

    You must be using Vista 64bit. Same problems.
     
  4. I read somewhere it may be dependent on your video card or video driver settings, if you are running an Nvidia. I picked this little info off of the Adobe site.

    You may do a search on that. I seem to not be able to find any more stuff on that.

    I am running and old AMD Athalon, doing the same thing here. Windows XP Pro, 1.6ghz with 2 gig of mem.

    I also cannot make a virtual copy of a photo. Something to do with the AMD chip.
     
  5. trahanw

    trahanw Guest

  6. Lowolf

    Lowolf

    Jan 26, 2006
    Oregon
    on AMD systems make sure SSe support is enabled, update video drivers most should have updates now and with vista even more important to do this
     
  7. How do you do that?

    Thank you, George.
     
  8. trahanw

    trahanw Guest

    Nice and Basic...great stuff thanks for posting
     
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.