pBase problems (08/29)

Discussion in 'General Discussion' started by Czechman01, Aug 30, 2008.

  1. Anyone know what's up with pBase? I haven't been able to log on for two days.
     
  2. AlanG

    AlanG

    119
    May 6, 2008
    Virginia, USA
    Are you still having problems? It's been a bit slow lately, but I've not had any issues logging in. I just logged in to my account and it appears they are back up to speed.
     
  3. eng45ine

    eng45ine

    May 11, 2005
    Chicago, IL
    I was able to log on yesterday, but today I am not.
     
  4. I just got on

    Must either be your connection or they got it fixed.
     
  5. eng45ine

    eng45ine

    May 11, 2005
    Chicago, IL
    Still locked out here Alan. :frown:
     
  6. I have logged on the site several times in the past few days without any problem
     
  7. I'm having no problem logging on or viewing , but it has been slow at times .
     
  8. Terri French

    Terri French

    May 5, 2005
    Idaho
    I think that the reliability and speed has been really terrible the past few weeks. I can log on today. But, I must admit, I have been considering switching.
     
  9. LindaZ

    LindaZ

    Jul 29, 2007
    Wilmington, NC
    I had those problems even a year ago, and got tired of it. I switched to Zenfolio.
     
  10. I haven't been able to log on from any browser for at least 24 hours... after a long "contacting www.pbase.com" I get an error message telling me that "The server pbase.com can't be found".

    I've had an account there for 5 years and this is the first time I've ever had a problem like this.
     
  11. wingspar

    wingspar

    Mar 16, 2008
    Oregon
    Pbase can be frustrating from time to time. Normally, when I log on, I go do something else, as it takes several minutes for the logon to work, but after reading this thread just now, I tried it. Whamo! Logon happened instantly. Moving around my galleries, and edit pages was lightning fast. Wish Pbase was like this all the time.

    I created two galleries, and uploaded about 80 photos just yesterday with no problems, except a very slow login page.
     
  12. Well a least I know they haven't fallen off the face of the earth... just mine.
     
  13. LindaZ

    LindaZ

    Jul 29, 2007
    Wilmington, NC
    Woody, when I click your Pbase, it loads and pretty fast too
     
  14. PJohnP

    PJohnP

    Feb 5, 2005
    Woody :


    Try clearing the cache on your browser.



    John P.
     
  15. Rob T

    Rob T

    870
    Aug 27, 2008
    SoCal
    I just tried to log on and got a "page load error".
     
  16. Thanks John, I tried that too to no avail but late last night it loaded immediately and has been very responsive since. Like I said, it's the first time that's happened.
     
  17. It's just messin' with ya! :tongue:
     
  18. PJohnP

    PJohnP

    Feb 5, 2005
    Woody :


    Oh, well. It was an idea.

    When I looked for hosting, pBase just didn't come up for me as a "goer". I'd seen so many posts similar to yours, and while many people spoke highly of pBase, the simple number of outages and issues was too much for my taste. I ended up using Photoshare from New Zealand, and have had only one outage in something like four and a half years.

    But I think photo sharing sites are a bit like eyeglasses. One person's prescription just isn't ideal for another... :wink:



    John P.