'Up North' Michigan Macro-need help posting picture

Joined
Jan 26, 2005
Messages
3,479
Location
Florida
I had to try out posting a picture in the new Cafe Nikon upgraded forum. So dug this one out.

Took it last week with my 70-180mm Nikon Macro lens.. no flash and handheld...

Here goes and I hope it works ..

I see that I can't find how to put 'IMG' in the front and end of the link.. Does anyone know where to find that on the page where the 'Post New Thread' is started??? Thanks very much,

Subscribe to see EXIF info for this image (if available)
 
Last edited by a moderator:
Joined
Jan 25, 2005
Messages
994
Location
Alabama
GeeJay said:
I had to try out posting a picture in the new Cafe Nikon upgraded forum. So dug this one out.

Took it last week with my 70-180mm Nikon Macro lens.. no flash and handheld...

Here goes and I hope it works ..

I see that I can't find how to put 'IMG' in the front and end of the link.. Does anyone know where to find that on the page where the 'Post New Thread' is started??? Thanks very much,

http://geejay.smugmug.com/photos/32572884-L.jpg
Hi Gaye; long time no talkee. :wink:

To embed an image, click the icon that looks like a couple of mountains with a little square in the upper right (it's yellow, with gray mountains), then paste your image link in. It should look like this:

Subscribe to see EXIF info for this image (if available)


Hope this helps.
 
Joined
Jan 26, 2005
Messages
3,479
Location
Florida
Flew said:
Hi Gaye; long time no talkee. :wink:

To embed an image, click the icon that looks like a couple of mountains with a little square in the upper right (it's yellow, with gray mountains), then paste your image link in. It should look like this:

Subscribe to see EXIF info for this image (if available)


Hope this helps.
Hi Frank,
I can't find any icon that looks like that-- a couple of mountains with a little square in the upper right... The only icons I see are the smiley thingies etc...no mountains. Any more clues?
Thanks a lot,
Gaye
 
Joined
Jan 25, 2005
Messages
994
Location
Alabama
Gaye,

Click on the User CP link in the upper left, and select the Edit Options link along the left side. Go down to the Message Editor Interface section and make sure that you have the Standard Editor - Extra Formatting Controls option selected, then click the Save Changes button.

That should give you the icons that you need (they should be across the top of the message edit box).

Let me know if that doesn't fix you. :smile:
 
Joined
Jan 26, 2005
Messages
3,479
Location
Florida
Hi Frank,
That's it.. You nailed it. I checked the right one and now have the extra options. Thanks again,
Gaye

I"ll see if I can put it into this post.
Subscribe to see EXIF info for this image (if available)
 
Joined
Jan 26, 2005
Messages
3,479
Location
Florida
Hi Gordon,
Great to hear from you and thanks.

This has been the best summer ever up here because of the warm weather and the warm water. I"ll be home again in Florida in three weeks and then will have my fast line. Then I can view the forum pictures which I've missed. I learn from them.
 

Latest posts

Links on this page may be to our affiliates. Sales through affiliate links may benefit this site.
Nikon Cafe is a fan site and not associated with Nikon Corporation.
Forum post reactions by Twemoji: https://github.com/twitter/twemoji
Copyright © 2005-2019 Amin Forums, LLC
Top Bottom